Rondreis Z.Afrika, Namibie en Botswana
Door: Hans Goedhart
Blijf op de hoogte en volg Hans
09 Oktober 2009 | Nederland, Nuenen
we staan weer op het punt om te gaan vertrekken. Voor de afwisseling weer eens naar een voor ons onbekend gebied. We reizen samen met Danielle en Joost. 3 Weken lang door de mooie natuur van zuidelijk Afrika, met als hoogtepunt de Victoria watervallen. We zullen proberen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Waarschijnlijk zullen we niet overal bereik hebben. Wees daarom niet ongerust als jullie misschien een aantal dagen niets van ons horen.
Yolande en Hans
09 Oktober 2009 - 20:58
Mieke:
Hallo Hans en Yolande, nou, ik verheug me nu al op jullie verhalen, altijd zo speciaal dat jullie dit doen, echt fijn!! ik heb altijd het gevoel dat dit ons een reisje uitspaart omdat je het bijna echt mee maakt, fantastisch!!!
Lieve groetjes, Mieke
10 Oktober 2009 - 10:16
Ricolette:
Ook ik ga jullie natuurlijk volgen..... Ik weet nu hoe leuk het is als mensen reageren:) -
10 Oktober 2009 - 13:18
Piet En Thea:
Veel plezier, wij hopen weer op een mooi verslag van jullie, zodat we een beetje mee kunnen reizen. -
10 Oktober 2009 - 14:03
Alton En Margot:
We kijken er weer naar uit. Geniet ervan en pas op voor de wilde dieren. -
10 Oktober 2009 - 18:26
en Gezond weer terug..
Groetjes aan Joost en Daan. -
15 Oktober 2009 - 08:56
Else:
Zo te lezen voelt Jolande zich overal thuis als er winkels zijn.
Geniet van de reis en de ontmoeting met je schoondochter. Veel plezier allemaal -
15 Oktober 2009 - 19:30
Peter & Mieke:
Hans & Jolande, lange tijd niets meer van elkaar vernomen.
Wonen nog steeds in Dendermonde echter in een appartement.
Wens jullie een goede reis toe.
Salukes