9 Nov 2011 Naar de Dolphin Mall
Door: Hans Goedhart
Blijf op de hoogte en volg Hans
10 November 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vandaag hebben we weer een relatief rustige dag gepland. We zijn 's morgens op weg gegaan naar de Dolphin Mall iets voorbij het grote vliegveld van Miami. Het rijden in Miami blijft een heel avontuur met al die wegen die elkaar kruizen. Je moet goed op je hoede zijn want als je een afslag mist kun je best eens een heel stuk verder moeten rijden. Ook moet je steeds de goede baan kiezen bij de tolpoorten. Dit is toch allemaal wennen. Als je langs het vliegveld rijdt zie je pas hoe enorm groot dit vliegveld is. Het ligt midden in de stad en de vliegtuigen blijven de hele dag door binnenkomen en vertrekken. Voor het vliegveld komen we nog eerst langs een gigantisch overdekt stadion, de Orange Bowl. Als je aan het rijden bent komt je ogen tekort. De auto's schieten je links en rechts voorbij. En je moet de borden goed in de gaten houden. En links en rechts gigantische hoge gebouwen. Allemaal zeer indrukwekkend. De Dolphin Mall is een Mall als vele anderen. Dezelfde bekende winkel en kledingmerken. Met kortingen tot wel 60%. Dames, wat een genot om hier te kunnen winkelen. Merken als Armani, Versace etc. voor een prikkie. Geurtjes voor weggeefprijzen. Deze keer heb ik me zelf eens verwend met 2 nieuwe overhemden. Dit scheelde toch even bijna $ 150. Tegen 15 u. zijn we weer teruggereden met de bedoeling om Downtown Miami in te gaan, naar de Bayside Market. Helaas gaf de Garmin aan dat de batterij bijna leeg was. We zijn daarom maar doorgereden naar ons hotel in North Bay Village. We hebben nog wat gewandeld en tegen de avond op het terras aan het water wat gegeten.
Vanavond gaan we nog wat lezen of TV kijken en daarna vroeg slapen, want van al dat geslenter in de winkels wordt je wel heel moe.
10 November 2011 - 07:35
Helmie Willems:
Ha Hans en Yolande,
Ik lees 't wel, heel vermoeiend allemaal, haha!
Geniet van jullie vakantie.
Je hebt er zóóó lang op moeten wachten, Hans.
Groeten,
Helmie -
10 November 2011 - 08:21
Nico En Marion:
Hoi Hans en Yolande,
We volgen jullie weer via de verslagen, leuk hoor! Fijne vakantie, geniet ervan.
En Hans, zo te lezen heb jij de smaak van het winkelen inmiddels ook te pakken :-) -
10 November 2011 - 14:13
Mc:
hahahaha tja hans ben je weer het haasje
maar je bent zelf dus ook geslaagd
wat hebben jullie mooi weer zeg !!!!!
veel plezier ik kijk weer uit naar jullie volgende verhaal
doei doei